Mijn werkwijze

Snel, beter en bestendig

Baanbrekende coaching voor bevlogen leiders en hun teams

Als leidinggevende ben je, voor jezelf en voor je team, opzoek naar gegarandeerde teamversterking en verbetering in leiderschapsgedrag. Zodat jullie samen kunnen winnen.

Kom in beweging en stel jezelf slechts twee doelen:

  • Jij groeit als mens en wordt een bevlogen leider.
  • Je bouwt een team dat wil winnen.

Je wordt ondersteund door mij als teamcoach samen met mijn team van gediplomeerde experts. Wij hebben allemaal goed ontwikkelde inter-persoonlijke vaardigheden, minimaal 10 jaar werkervaring en een flinke dosis levenservaring.

Hoe het werkt:

Kies het programma dat het beste bij jou en je team past.

Plan je vervolgsessies. Deze sessies worden per traject op maat gemaakt.

Voer een individueel intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we wat je wilt ontwikkelen, veranderen en hoe je wilt acteren op de manier die het beste bij het team en de situatie past.

Meten & bijsturen. Op vaste momenten worden je teamprestaties gemeten en bijgestuurd. We bieden ook ondersteuning bij de aansturing van je team.

Binnen 24 uur na je offerteaanvraag ontvang je gratis een digitale doe-het-zelf teamcoach toolkit.

1-op-1 leiderschapscoaching gedurende het traject vindt plaats op basis van behoefte. Je persoonlijke progressie wordt daarbij gemeten zodat je kunt zien wat de impact van het programma is.

Plan een team kick-off sessie. Om draagvlak en committent te creëren bij het team.

Evalueren en borgen. Na afloop v.h. traject ontvang je een 360 graden scan van jouw team. Ik evalueer altijd persoonlijk met zowel de leider als het team wat het traject heeft opgeleverd. Samen zorgen we voor een efficiënte borging.

Maak kennis met mijn team

Eric

Eric

Eric coacht als leiderschapsexpert directieleden en bestuurders die hun strategische focus en impact willen versterken. Door zijn managementervaring heeft hij aandacht voor innovatie en hij heeft een bedrijfskundige achtergrond. Hij laat je ontdekken wat leidinggeven en coachen betekent bij nieuwe organisatievormen zoals Agile of Scrum. Hij heeft oog voor de wisselwerking tussen strategische opgave, een complex krachtenveld en innerlijke dynamiek. Zijn stevige en objectiverende houding brengt rust en openheid. Hij is sensitief en heeft een no nonsense mentaliteit.

Sjaak

Sjaak

Sjaak is team en agile coach met een achtergrond in bedrijfskunde, interim-, project en teammanagement. Hij heeft veel ervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams in de financiële dienstverlening, rijksoverheid en internationale ondernemingen. Zijn sterke kant is vanuit de verbinding tot resultaat komen, de relatie leggen tussen rationele doelstellingen en emotionele impulsen.

Raymond

Raymond

Raymond begeleidt als trainer, docent, keynote speaker en coach organisaties en werknemers sinds 2000. Zijn passie is het helpen van mensen om belangrijke vaardigheden en inzichten te ontwikkelen teneinde effectiever te zijn en plezier uit samenwerking te ervaren. Hij is bedreven in het creëren van een veilige en positieve sfeer in zijn groepen en daarin zijn deelnemers uit te dagen nieuw gedrag en vaardigheden uit te proberen. Deelnemers ervaren Raymond als positief kritisch, uitdagend, warm en zeer toegewijd. Hij is gasttrainer en keynote speaker in het hoger en academisch (Nijenrode, Stockholm universiteit ea.) onderwijs, geeft in binnen- en buitenland trainingen aan collega-trainers en is daarnaast veel gevraagd voor lezingen over samenwerking, humor & plezier in het werk.

Laten we verbinden:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Sluit je aan bij 300+ geweldige leidinggevenden!

Vergroot je impact en je invloed met de laatste inzichten op het gebeid van leiderschap, productiviteit en communicatie.

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

Scroll Up