Teamcoaching

Maak impact met je team
Klaar voor the next level?

Ik help ambitieuze teamleiders die vastlopen in de ontwikkeling, op het gebied van:

  • Teamontwikkeling
  • Groepsdynamica
  • Teambuilding

Wat ik voornamelijk binnen teams zie: is een bedekte angstcultuur. ‘Als ik zeg wat ik echt vind, ben ik geen onderdeel meer van de groep’. Een cultuur waarin emoties worden onderdrukt. Waarin teamleden zich niet durven uit te spreken. Waarin geen fouten gemaakt mogen worden. Waarin we niet ons zelf durven te zijn. Bang om te worden afgerekend.

Met als gevolg dat: leidinggevenden zich niet goed kunnen of weten af te stemmen op wat hun team daadwerkelijk nodig heeft. Daardoor kunnen mensen zich buitengesloten voelen, zijn er teamleden die hun eigen weg gaan, blijven conflicten doorsudderen, ontstaat er verzuim, worden er resultaten niet behaald, is er geen gemeenschappelijk doel, blijft potentie onbenut, is geen heldere visie en nog erger zijn mensen ongelukkig op hun werk. Dat ongelukkige gevoel nemen ze ook nog vaak mee naar huis wat daar weer voor de nodige problemen zorgt.

Herken je dit ook in jouw team?

Zijn er teamleden die emotioneel beschadigd zijn door jarenlang negatief leiderschapsgedrag?

Zijn er teamleden die behoefte hebben aan veiligheid?

Zijn er teamleden die zich willen verbinden?

Zijn er teamleden die behoefte hebben aan oprechte aandacht en niet alleen een oppervlakkig praatje bij de koffiemachine op de gang?

Waar deze teamleden zich vaak nog niet bewust van zijn, is dat ze zich verwaarloosd voelen. Verwaarloosde teams komen veel meer voor dan we denken. Dit soort teams moeten we serieus nemen voordat het te laat is. Dit zijn uiteindelijk de teams die zijn opzoek zijn naar hun bestaansrecht.

Als teamcoach weet ik feilloos wat er zich afspeelt in deze teams. Niet alleen boven de oppervlakte maar ook eronder. Ik weet hoe ik dat op een veilige manier boven tafel krijg.

Want pas daarna, voelen mensen zich vertrouwd genoeg om hun emoties te uitten, komen ze weer tot bloei en kunnen voortaan hun masker thuis laten als ze naar hun werk gaan.

Het is mijn missie als teamcoach: om het veiliger te maken in teams in Nederland.

En mijn missie is pas geslaagd: als iedereen zich in een team gehoord, gezien en geholpen voelt. Dat is wat ik teams gun!

Waarom kiezen voor mijn trajecten?

Gratis toolkit

Slimmere samenwerkingsprocedures.

Volledige ontzorging

Door al jouw teamactiviteiten van A tot Z te organiseren en te faciliteren op off-site sfeergevoelige locaties.

360 graden scan van jouw team

Praktische en heldere inzichten met persoonlijke toelichting. Hiermee coach jij op zelfstandige basis jouw team nog minimaal 1 jaar verder naar een hogere staat van zelfsturing.

Gemiddelde teamversterking

Werkklimaat en veiligheid

Persoonlijk leiderschaps-ontwikkeling

Aantal beoordelingen teamleden afgelopen 6 maanden

Laten we een begin maken…

Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent, waar je tegen aan loopt en hoe ik je als teamcoach verder kan helpen. Als je denkt dat onze visies op elkaar aan sluiten, boek dan hieronder een gratis overzichtsessie van 30 minuten in mijn agenda.


Laten we verbinden:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Sluit je aan bij 300+ geweldige leidinggevenden!

Vergroot je impact en je invloed met de laatste inzichten op het gebeid van leiderschap, productiviteit en communicatie.

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

Scroll Up