Leiderschapscoaching

Leiderschap gaat over jezelf, de ander en over de relatie met de ander

Leiderschapscoaching

Voor leiders die je wilt volgen

Waar sta jij nu echt voor?

Ontdek je drijfveren, waarden en gevoelens. Creëer een Lifedesign.

Voorbij de angst openden er deuren naar een nieuwe start en creëerde ik mijn nieuwe levensweg. Dat is wat ik jou ook gun. Sinds 2007 begeleid ik leiders, professionals en ondernemers bij het versterken van hun zelfbewustzijn en bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. In mijn optiek gaat leiderschap over jezelf, over de ander en over de relatie met de ander. Door de rem eraf te halen en oude patronen te doorbreken wordt jij innerlijk steviger waardoor je betekenisvolle stappen gaat zetten. 

Vertrouwen ligt voor mij aan de basis van alles.
Als leiderschapscoach ben ik diegene die er aan bijdraagt dat jij volledig tot je recht komt in je business of op je werk maar ook privé. Die aandacht geeft aan bedekte gevoelens en deze bespreekbaar maakt. Zelf heb ik lang geworsteld met tegenslag en onzekere gevoelens. Maar juist die onzekere gevoelens zijn mijn drijfveer geworden om mensen beter te begrijpen.

Ervaar je momenteel onrust en loopt je hoofd over?
Ben je toe aan de volgende stap?
Je weet wat er nodig is maar ergens wringt het.
Je neemt geen genoegen meer met een zesje.

Ik coach mensen die eens echt kritisch naar zich zelf willen kijken. Omdat ze graag willen groeien. Die snappen dat voordat je leiding kunt geven aan anderen, je eerst leiding moet geven aan jezelf. Die niet alleen willen praten, maar ook in actie komen. Die serieus bereid zijn om te investeren in hun eigen ontwikkeling. Wat mijn cliënten gemeen hebben is: dat ze in beweging willen komen op zowel het fysieke, mentale als het emotionele vlak.

Als jouw coach help ik je om te voelen wie je echt bent, wat je verlangt en waar je voor staat. Dat doe ik door je bewust anders te laten kijken, kiezen, voelen en doen wat nodig is. Feilloos raak ik je pijnpunten aan zonder te oordelen. Ik hanteer duidelijke principes. Het is mijn missie dat jij je gehoord, gezien en geholpen voelt vanuit een veilige setting.

Al 10 jaar ben ik ondernemer en professioneel Coach nadat ik werkzaam ben geweest bij diverse organisaties in het internationale bedrijfsleven. Ik heb een heel palet aan coachingsopleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten gevolgd, die mijn ervaringen en kwaliteiten uiteindelijk bij elkaar brachten in de richting van: zelfbewustzijn, leiderschapsontwikkeling. Ik kan er zoveel in kwijt: een ander weer terug bij zichzelf brengen, afstemmen op authenticiteit en afrekenen met spoken uit het verleden. Het is werk dat niet voelt als werk omdat ik voldoening voel bij wat ik doe.

Maar mooie papieren zeggen lang niet alles. Veel belangrijker is dat wat ik doe vaak zelf doorleefd heb en het resultaat dat ik voor jou kan boeken. Dat betekent jou blijvend ondersteunen, niet alleen bij het bepalen van de strategie maar ook bij de executie. Zodat jij vanuit vertrouwen bewuste keuzes maakt, in beweging komt en geniet van het proces.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

R

Als na de intake blijkt dat ik je verder kan helpen en wij er beiden een goed gevoel bij hebben, dan gaan we stapsgewijs aan de slag: – jij en ik- met persoonlijk onverdeelde aandacht.

Het coachingstraject bestaat uit face-to-face gesprekken op locatie, via skype of in de natuur. Tussentijds hebben we frequent contact en mag je me onbeperkt mailen. We werken in ieder geval 3 maanden samen.

Elke week ontvang je feedback op je voortgang. Zo houd je jezelf scherp. Je kunt online gebruik maken van mijn kennis, tips en tools.

De VIP-dag is de meest exclusieve manier om met mij te werken. Ik heb dan onbeperkte tijd voor je. Hierdoor boek je snel resultaten en kom je diep tot de kern. We doen dit op een sfeervolle locatie en er wordt goed voor je gezorgd. Alle maaltijden, snacks en consumpties zijn inbegrepen. Na afloop van deze dag ga je naar huis met nieuwe inzichten, ideeën, doelen en met een compleet lifedesign op zak.

Ben jij klaar om te starten?

Plan een overzichtssessie van 30 minuten in op onderstaande kalender.


Laten we verbinden:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Sluit je aan bij 300+ geweldige leidinggevenden!

Vergroot je impact en je invloed met de laatste inzichten op het gebeid van leiderschap, productiviteit en communicatie.

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

Scroll Up