Wat klanten over mij zeggen...

Persoonlijk LeiderschapTeamcoaching

Persoonlijk Leiderschap

Mijn sessies met Lonneke waren zeer verhelderend. Allerlei onzichtbare en meestal irrelevante obstakels kwamen aan het licht. De kracht van Lonneke is dat ze onbevangen en onbevooroordeeld de besproken onderwerpen reflecteert. Zij geeft sturing, maar laat mij de antwoorden geven. En op een veilige manier al mijn emoties doorvoelen.

Annemarie van der Plas

Het contact met Lonneke voelde direct vertrouwd. Ik vond de gesprekken met haar inspirerend omdat ze mij in beweging kreeg, goede adviezen gaf en mij niet in een bepaalde richting duwde.

Yvette Bronch

Lonneke heeft mij kennis laten maken met mijn innerlijk kind. Dit was een bijzondere ervaring en geeft inzicht in wie en vooral ook hoe ik nu ben. Zij heeft mij geholpen bij het vinden van antwoorden op een paar levensvragen. Deze antwoorden zaten in mij, maar onbereikbaar. Lonneke weet als geen ander hoe deze antwoorden te vinden.

Bob Gladon

Ik ken Lonneke als een gedreven coach die je op een persoonlijke en empathische wijze begeleidt. Ze kan snel bij de kern komen van hetgeen bij je leeft. Ze geeft je volledige aandacht en ruimte en heeft focus op wat voor jouw belangrijk is. Ook de opdrachten hebben mij concreet inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is om mezelf verder te blijven ontwikkelen.

Daisy de Vries

Tijdens een enneagram training van Lonneke bleek al snel dat ze daar veel van wist. Ze maakt gebruik van passende werkvormen, waarbij ze op een uitnodigende manier, mensen in een hele korte tijd, kon raken en verbinden. Het was dusdanig inspirerend, dat ik nu, samen met een groep andere vrouwen, bij Lonneke bezig ben met Persoonlijk Leiderschap. Ook nu merk ik dat Lonneke zich heel goed afstemt op de groep en scherp in de gaten houdt welke processen er spelen. Ze geeft ruimte en zorgt voor veiligheid. Door de open en uitnodigende houding van Lonneke ontstaan er waardevolle inzichten, die ons individueel, maar ook als groep echt raken. Daarbij is Lonneke zorgvuldig en eerlijk. Mooi vind ik ook dat ze gebruik maakt van “de expertise” in de groep zelf. Kortom: ik ben zeer te spreken over Lonneke als mens en als coach/ trainer!

Janny Ramp

Vanwege een burn-out, heb ik contact opgenomen met Lonneke. Zij had door dat ik niet op cognitie gecoacht hoefde te worden maar op het diepere gevoel en dat ik terug moest gaan naar mijn oorsprong (innerlijke kind interventie). Onverwerkt verdriet en ingeslikte boosheid van lang geleden blokkeerden mij en kwamen er door Lonnekes subtiele aanpak eindelijk uit door me steeds bij mijn gevoel te houden (ik ben een meester in afleiden!), door me op een veilige manier de juiste vragen te stellen en door zonder oordeel te luisteren.

Alexandra van Breukel, Coach

Had ik dit maar eerder gedaan, coaching is zo effectief. Het is niet alleen met je verstand inzien hoe iets anders kan, maar ook leren voelen! Teruggaan in de tijd, uitzoeken waarom patronen zijn ontstaan maar ook gericht op het hier en nu en op de toekomst. Lonneke zorgt voor een vertrouwde ontspannen sfeer. Ze geeft je het gevoel dat je alles kunt zeggen, niets is te gek. Wat eerst onmogelijk leek, is nu een feit. Ik ben uit de neerwaartse spiraal gekomen onder haar professionele begeleiding. Ik ben zoveel sterker geworden. Ik heb weer energie en zin om dingen te ondernemen, ben assertiever geworden en zie vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Ze heeft me inzichten gegeven en me doen beseffen dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk. Een topcoach.

Anita Zijlstra

Door het Enneagram en de gesprekken in de persoonlijk leiderschapsgroep van Lonneke heb ik nu het vermogen om naar mijzelf te kijken en mijzelf te accepteren met al mijn kreukels. Ik hoef ze niet meer glad te strijken. De kreukels maken mij wie ik werkelijk ben. Ben ik gelukkig? Ik kan deze vraag volmondig met JA beantwoorden. Ik weet waar de kreukels vandaan komen en welke ik zal gaan wegstrijken. Niet omdat het van buitenaf zo nodig moet, maar omdat ik het wil. Ik loop nu mijn eigen pad. Dit alles kan alleen maar plaatsvinden omdat wij onze harten hebben opengesteld, vertrouwen in elkaar hebben maar ook zeker vertrouwen hebben in Lonneke, want zij is de drijvende kracht achter onze groep.

Enny Sijben

De kracht van de persoonlijk leiderschapsgroep van Lonneke is ongelooflijk intens. Zo veel emoties die geuit, gedeeld en gevoeld worden, het is elke keer weer een bijzondere ervaring.’’ Het zit in jezelf ‘’ en ‘’je hebt zelf de antwoorden al op je vragen want ze zitten in jezelf ‘’ zijn de woorden van Lonneke. Dat is waar, maar zonder haar en haar handvatten was ik niet zo ver gekomen als waar ik nu sta. Door haar coaching ben ik op een positieve manier emotioneel en geestelijk veranderd. Dankbaar dat Lonneke op mijn pad is gekomen als mijn coach.

Mariëtta de Kleine

Lonneke biedt een goed luisterend oor en doordat zij mij observeerde, konden we tot de kern van mijn probleem komen. Lonneke stelt de mensen op hun gemak vanuit een veilige setting. Door mijn drukke agenda was ik blij met haar flexibele werktijden.

Raymond Sas

Lonneke is een coach die zich uitstekend in kan leven in mijn gevoelswereld. Al het oud zeer haal ze bij mij naar boven. Ze inspireert me op vele levensvlakken. Door haar coaching, voel ik me stevig geworden en sta ik nu anders in het leven. De manier waarop zij met me omgaat is professioneel en ze is erg wijs.

Rogier Reinders

 Ik laat me graag door Lonneke coachen zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk gebied. Ze straalt rust uit en is op een fijne manier betrokken. Ook wordt er gelachten en gehuid tijdens onze sessies. Lonneke kan goed omgaan met moeilijke situaties en dat ik van de hak op de tak spring. Ze blijft altijd kalm, behoudt overzicht en daagt me regelmatig uit.

Sietske van Dam

Ik ben Lonneke dankbaar voor haar vertrouwen, steun en inspiratie. Door haar intensieve begeleiding, heb ik uiteindelijk keuzes durven maken die eerst onmogelijk leken waardoor ik nu als expat in China woon, samen met mijn gezin. Ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en in mijn omgeving.

Jannie Servais

Teamcoaching

Lonneke heeft een teamdag samengesteld m.b.t. de veranderingen t.a.v. het nieuwe werken en de verhuizing. We zijn de diepte in gegaan op de het gebied van: samenwerking, aanspreken op, geloof in eigen kunnen en (zelf)vertrouwen. Deze teamdag was effectiever dan wij verwachtten. De onderlinge samenwerking in ons team is versterkt en het vertrouwen toegenomen. Met respect voor het team kwam naar boven wat moeilijk was en werd inzichtelijk waaraan gewerkt moest worden. De voorbereiding van de teamdag was keurig gefaciliteerd en de structuur was duidelijk. Lonneke haar heldere en praktische terugkoppeling tijdens het nagesprek was inzichtgevend. Er is progressie geboekt en alle teamleden hebben positief op deze teamdag gereageerd. Ook bij vervolgdagen zullen we Lonneke inzetten als onze teamcoach.

Mikal

Teamleider Financieel Beheer, Gemeente Woerden

Lonneke heeft door haar deskundige en enthousiasmerende aanpak zelfs de grootste scepticus in een team van 22 docenten in beweging gekregen. Doelgericht en flexibel, in een veilige setting en met de behoefte van het team voor ogen heeft zij bereikt dat het team nieuw elan heeft gekregen. Door elkaar beter te leren kennen en te weten waarom iemand reageert zoals hij reageert, heeft het team de saamhorigheid en de wens tot echt samenwerken vergroot. Zij heeft zeer bruikbare en concrete handvatten voor de leidinggevende meegegeven in het nagesprek. Iedereen, zonder uitzondering, was erg positief over de inhoud, de sfeer en de resultaten.

Rob Wielenga

Adjunct-Directeur Bovenbouw VMBO-T, Kalsbeek College

De thuiszorgmedewerkers van Careyn hebben Lonneke ingehuurd vanwege haar expertise en ervaring omdat wij als team behoefte hadden aan betere communicatie en het vinden van onze eigen kracht. Tijdens de workshop stelden ze de juiste vragen, waardoor ik ging nadenken en een kijkje nam in mezelf. Ze is praktisch en respectvol in haar aanpak. Ze had echt aandacht voor ons, niet alleen op werkgebied maar ook privé. Mede hierdoor heb ik ontdekt dat ik werk doe dat bij me past en ik heb mijn collega’s beter leren kennen.

Mariam Ahmed

Team 1, Careyn Thuiszorg

Na een drukke periode en personeelswisselingen ontstond er op de werkvloer een negatieve sfeer. Niet prettig en wat zouden hiervan de gevolgen zijn op lange termijn? Ziekmeldingen? Vertrek personeel? Voelbaar voor onze klanten?

Na mijn gesprek met Lonneke maakte zij concreet en duidelijk helder hoe zij het zou aanpakken. Ze heeft een plan van aanpak opgesteld en met onze medewerkers individueel gesproken. De input was een startpunt voor de bijeenkomst met onze medewerkers. Helaas kwam er niet veel ‘zeer’ op tafel. Toch was het fijn om op zo’n manier weer met elkaar aan de slag te zijn. Tijdens de evaluatie kwamen we tot de conclusie dat er een vervolgbijeenkomst nodig was om de ‘diepte’ in te gaan. Lonneke had hier een idee over maar stond ook open voor mijn ideeën. Door de wijze van aanpak goed te bespreken zijn de verwachtingen over en weer duidelijk.

De tweede bijeenkomst werd zeer constructief met veel openheid. Lonneke confronteerde en daagde mensen uit om echt mee te doen. Gevoelens kwamen boven, werden uitgesproken en deelnemers stelden zich kwetsbaar op. Hierdoor ontstond er weer een ‘wij-gevoel’. Men zag duidelijk waarom iemand is zoals hij is. Onder leiding van Lonneke ging alles in een fijne en veilige sfeer. Wij kijken tevreden terug op onze samenwerking. Ons team zit weer in een opwaartse spiraal!

Eli de Heer

Directeur, Dierenhotel Marijke

Lonneke heeft in overleg een teamdag samengesteld met als thema omgaan met verandering op het gebied van samenwerking, aanspreken op, geloof in eigen kunnen en (zelf)vertrouwen. Lonneke heeft de teamleden begeleid met passende, interactieve oefeningen en kringgesprekken om elkaar op te vangen, open te communiceren en om op een andere manier naar elkaar te kijken en te luisteren. Deze teamdag was effectiever dan wij verwachtten. De onderlinge samenwerking in ons team is versterkt en het vertrouwen toegenomen. Met respect voor het team kwam naar boven wat moeilijk was en werd inzichtelijk waaraan gewerkt moest worden. De voorbereiding van de teamdag was keurig gefaciliteerd en de structuur was duidelijk. Lonnekes heldere en praktische terugkoppeling tijdens het nagesprek was inzichtgevend. Er is progressie geboekt en alle teamleden hebben positief op deze teamdag gereageerd. We hebben zeker de intentie om bij een nieuwe teamdag Lonneke in te zetten als onze teamcoach.

Drs. M.C. van Kuilenburg

Teammanager Financiën, Gemeente Woerden

In mijn rol als leidinggevende vanuit een Zweeds concern liep ik aan tegen ‘jarenlang oud-zeer’ in mijn Europese team aan. Aangezien het voor mij in mijn positie niet gewenst zou zijn dit zelf (in alle veiligheid) te gaan helpen oplossen, heb ik Lonneke gevraagd om een teamcoachingsdag te begeleiden. Zij begeleidden toen ook al effectief 1-op-1 coaching bij onze Nederlandse leveranciers, dus dat was een logische keuze. Het is een prachtige dag geworden met mooie ervaringen en hele mooie resultaten. Betrokken medewerkers waren na deze dag in staat elkaar anders te zien, waardoor zij ook anders met elkaar om konden gaan. Lonenke heeft op hele doortastende manier gezorgd dat de kern van de problemen en het oude zeer opgelost konden worden, terwijl de betrokkenen medewerkers in eerste instantie niet geneigd waren hier überhaupt mee aan de slag te gaan. Het was voor het hele team een zeer geslaagde en mooie dag, die zeker heeft bijgedragen aan een grote ontwikkelstap in het team op het gebied van open communicatie en waardering voor anderen. Lonneke, mijn dank gaat uit naar de professionele begeleiding.

L. Ronqqvist

Category Manager, Menigo Foodservice

Eerdere samenwerkingen

Laten we verbinden:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Sluit je aan bij 300+ geweldige leidinggevenden!

Vergroot je impact en je invloed met de laatste inzichten op het gebeid van leiderschap, productiviteit en communicatie.

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

Scroll Up